..::It's Me::..

Followers

Monday, January 26, 2009

Tag

kali ni dapat tag dr adik mar yg jauh nun di obersi tuhh...
dlm byk2 nama, ader gak nama akk...thanks dik...

owh...ader syarat2 yg perlu dipatuhi...
apakah dia...teng..teng...teng...

1. Apabila telah terpilih dengan malangnya (malang?) silalah menulis 16 perkara paling rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh ataupun hala tuju hidup anda.

2. Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.

3. Sila tanda manusia yang telah menanda anda di peringkat awal 4. Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana anda juga manusia biasa yang perlukan perhatian dan kasih sayang yang secukupnya ketika bayi, tetapi tak dapat.


Jawapan pd persoalan itu adalah...:

16 perkara paling rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh ataupun hala tuju hidup anda...

~xle berenggang lgsg ng hp sbb hp tu dh bagai nyawa..hikhikhik..
mana tak nyer...hp tu bukan sekadar hp..
guna tuk tgk jam n also calendar...biasala...sy ni mmg xle pakai jam...alergik...
so, hp la teman...n of course la xle berenggang ngan org tersayang kan...
~xsuka n xle minum susu tepung...susu milk cream tu leh time lg la...
xtau nape...asal minum jer asik jer muntah blk...
mgkn maser kecik asik minum susu koot...so dh muak..huhuhu
~suka mkn sayur tp xsuka tomato n timun....timun tu leh accept skit2...
tp tomato tu ntah la...mmg xsuka...lau ulam-ulaman...uishh..bestnye..
~xsuka mkn durian...bau durian pun xle time..ntah la...
dh nah cuba tapi tekak ni xleh time...
pelik gak sbb org kelantan suka mkn durian...pulut durian la..
tp sy xle time lgsg..bak kata ayah..hilang satu nikmat kat dunia ni
lau xmkn durian...apa yg nikmat xtau la...hanya org yg suka durian jer yg tau...hikhikhik
~mudah sgt tido..asal letak jer kepala atas bantal...sure tido nyer...
kdg2 cian kat cik abg...msg sorang2...huhuhu...
~jarang kena period pain tp lau dh kena sesekali tu...
aduisss...tuhan jer tau betapa seksanyer hidup masa tu...sakit sgt2...
~suka makan...tp kena mkn skit2 one at a time..jenis perut kecik n metabolisme rendah...
tp kerap sgt mkn...dulu main sports..so mkn byk...bila dh berhenti ni, mknn lmbt hadam lak...so kena la jaga badan skit...
~suka warna pink, purple, black n white...
~suka berangan...
~mudah mengalirkan air mata...kdg2..baca novel or tgk drama pun leh nangis....
~apa shj hadiah yg diterima pasti akan disimpan..xkisah la suka or tidak..
lam bilik n kat meja di ofis tu...smp leh bukak kedai cenderamata la..kuikuikui
~suka tgk cter hantu tp bila tgk asik jer tutup mata...pastu
cbuk duk tanya org apa jd...ish..ish..ish...
camner org len xtension...
~suka shopping...pompuan biasa la tu...
~own a car...my BIBO..suka sgt..satu2nyer harta yg ader...
~love all my families...
~n last but not least, of course i love him so much....

2 comments:

UnGu VioLeT said...

thanks kak sudi terima tag dari mar nie..

NiQue said...

sama2 dik... :-)

From yesterday, we learned for today, and today we prepared for tomorrow

Because yesterday has already passed, and today surely doesn’t promise a successful day

And tomorrow will decide our future if we are prepared today!!!

Every roses has its thorn!

So remember, nobody is PERFECT…!!!