..::It's Me::..

Followers

Sunday, January 27, 2013

Baju Nikah

Semalam, saya dan Mr AA ke shah alam untuk mengambil
baju nikah kami yang dah siap.....
Tapi yang membuat saya bertambah bengang, veil saya x siap lagi okei....
Padahal saya dah hantar kain saya untuk dibuat baju ngan veil dari bulan 12 lagi...
Lepas tu, pertengahan bulan 1 saya datang lagi hantar kain Mr AA untuk dibuat baju melayu pulak..
Masa tu, baju nikah saya dah siap, tapi pekerja butik tu bagitahu,
veil saya masih belum siap....
Saya masih okei lagi masa tu sebab baju n veil saya patut siap 15/1...
Tapi masa tu belum pon 15hb....
 
So, semalam, kami pergi la untuk ambil baju nikah saya dan Mr AA....
Boleh pulak pekerja tu cakap, kain yang saya bagi tu x cukup untuk buat veil...
Apalagi, memang saya mengamuk la....
Saya bagitahu, saya dah bayar tuk baju nikah ngan veil...
Adalah kitorang bertekak sekejap kat situ...
Rupanye lebihan kain lace tu diorang dah siap letakkan dalam plastik kain perca yang nak dibuang...
Memang saya bertambah hangin kat situ...
Nasib ada Mr AA...
Dia agak cool masa tu....
Dia yang handle semuanya...sebab dia tahu, saya ni jenis baran...
Kalau dia biar saya yang handle...memang habis la orang tu kena bambu ngan saya...huhuhu
 
Pekerja lelaki tu bagitahu, yang lebihan kain lace saya tu x cukup untuk buat heavy beaded lace....
Saya tanya, kenapa masa saya mula2 bli kain tu, awak cakap cukup untuk buat veil...
Dan saya pon bukan nak veil yang heavy sangat ngan beaded...
Cukup setakat simple veil sebab hanya untuk akad nikah sahaja...
Dan kenapa, masa saya datang hantar kain baju melayu tu,
pekerja perempuan tu tak bagitahu yang kain saya xcukup untuk buat veil..
Pekerja perempuan tu cuma bagitahu yang veil saya belum siap lagi...
 
Hati saya masa tu memang dah hot sesangat...
Dah la terpaksa banyak kali datang ke butik tu...
Lepas tu pekerja yang lelaki tu bagitahu, yang diorang leh buat simple veil dari lebihan kain lace yang ada tu....
Nak jer saya sound masa tu, cakap serupa keling.....
Nasib Mr AA tenangkan saya dan suruh saya diam and let him handle the situation...
Ntah apa yang dia cakap ngan dat guy...
So, diorang agree nak buatkan veil tu dan suruh saya datang amik 15/2 nanti...
 
Selepas keluar dari butik tu...
Mr AA tetap cool dan slowly talk ngan saya....
Yang nanti kite datang balik kat butik tu bulan 2 nanti amik veil skali dengan buat kad kahwin....
Baru saya tenang skit...
Nasib juga la, tempat yang kitorang nak tempah kad kahwin tu dekat area situ jugak...
So, x ada la rasa ralat sangat....
Pandai betul Mr AA amik hati saya...hehehe
 
So, sekarang ni kiranya korang semua tahu la saya ni jenis panas baran...hahahahaha...
Memang dah banyak kali Mr AA tegur saya...
Katanye, saya ni cepat hot....
Kalau ada apa2 yang x kena, temperature trus naik....
Lepas dah pung pang pung pang marah, saya akan diam....
Masa saya diam tu la, Mr AA akan pujuk saya....Amik hati saya...
Dan magicnye, lepas tu terus saya okei....
Hahahahaha....sangat mengada-ngada okei minah seorang ni...ooopppssss
 
Pencarian cincin untuk Mr AA diteruskan lagi tapi masih menemui jalan buntu...
Tak apa...masih ada 4 bulan lagi....
Diharapkan semua urusan dipermudahkan...amin....

Thursday, January 3, 2013

Ekspedisi Mencari Cincin Lelaki

Salam readers....ari ni saya nak cerita tentang susahnya saya nak cari cincin untuk Mr AA ni...adoiyaaiii...pakcik ni sangat cerewet okei...hehe...dah berminggu-minggu kitorang pusing shopping mall..keluar masuk kedai emas esp kedai emas sri pinang...tapi still tak dapat cari gak cincin untuk Mr AA...

Yang membuatkannya bertambah susah sebab jari pakcik ni kecik...saiz 14...design2 yang ada semuanya size yang lebih besar...saya nak cari cincin perak PLD atau paladium...lelaki kan tak boleh pakai cincin yang ada saduran emas...

Setiap kali nak cari cincin pakcik ni mesti saya akan membebel...hahaha...susah sangat nak dapat...yang berkenan...saiz pulak besar...bila orang tu cakap boleh potong...tak nak pulak pakcik ni...haissshhh....bila ada saiz, design pulak tak berkenan...grrrrr...layankan ajer la my Mr AA ni...

Dah penat saya membebel...at last dia bagitahu...kalo bila majlis dah dekat sangat nanti...kalo still tak jumpa gak cincin perak paladium tu...baru leh cari cincin perak biasa...hehe...ada gak tarik pakcik ni balik kampung saya kat nun di kelantan sana....kat sana memang banyak cincin PLD ni..

Nak jer saya balik kampung tolong carikan untuk Mr AA...tapi yer la...kang tak berkenan pulak...susah la nanti...so, biarla pakcik ni cari sendiri...saya tolong bayarkan jer la...huhuhu...dengan pesanan...

"jangan mahal-mahal yer bang..."

Huhuhuhuhuhu.......

result: sampai saat post ini ditulis...masih belum berjaya nak dapatkan cincin tuk Mr AA..Ya Allah, permudahkan urusan kami...amin...

Tuesday, January 1, 2013

Selamat Tahun Baru 2013

Selamat Tahun Baru 2013 tuk semua....
Apa azam tahun baru korang??
Azam tahun lepas tercapai ker tidak?hehe
 
Alhamdulillah, kebanyakan azam saya di tahun 2012 tercapai
walaupun x kesemuanya..
Dan In Shaa Allah, jika di izinkan olehNya...
Pada tahun ini, saya akan menamatkan zaman bujang saya...ngeeee
Tak sampai 5 bulan lagi.... xoxo...
 
Banyak cabaran dan dugaan yang terpaksa saya tempuh untuk sampai
ke tahap ini...
Segala niat yang baik pasti akan direstui dan diredhai Allah...
Dan alhamdulillah, rezeki saya dan tunang pon dah makin bertambah...
 
Semoga segala urusan dan perjalanan persiapan majlis saya dan tunang
berjalan dengan lancar...Amin...
Dugaan dan adat pasangan yang ingin berkahwin...
Ada pasang dan ada surut...
 
Sebelum ini, kitorang memang x pernah bergaduh atau
bertegang urat...
Tapi bila dah dekat sangat dengan majlis...
Benda2 yang remeh pun boleh jadi 1 isu yang besar...
Tapi saya bernasib baik kerana tunang
seorang yang penyabar dan rela mengalah...
hehehe...sebab memang saya ni jenis nak menang jer....kuikui
Dan panas baran bak kata tunang saya tu la...hehe
 
Baby pon kadang2 pelik dengan perangai kakak
dan bakal abang ipar dia ni...
Kitorang ni mana pernah gaduh lama2...
Selalunya, kalau kitorang gaduh...
Kejap jer dah baik balik...
Pastu x sampai 5 minit...
Gaduh balik....Pastu baik balik...
Macam tu la selalunya...
Kadang2 sampai 5-6 kali gaduh dan baik balik dalam 1 masa...
Lepastu kitorang gelak2 balik bila kenangkan balik...
Baby selalu cakap
"korang dua ni perangai macam budak2...x padan dengan umur yang dah tua tu"
hahahaha....
 
Apa la yang saya melalut di pagi new year ni..hehe
Saya mohon doa kalian semua....
Doakan semoga saya, tunang dan keluarga dimurahkan rezeki...
Dipanjangkan umur...
Dipermudahkan segala urusan...
Diberi kesihatan yang baik...
Dan semoga hidup kami senantiasa dalam rahmat dan lindungan Allah...
Amin....


Sunday, December 30, 2012

MEFA

Salam to all my readers....lately ni sangat stress..kesian ng my Mr AA sebab asik jer kena marah..huhu...bukan salah dia pon...tapi saya sangat2 stress dengan kontraktor rumah ni...renovation sepatutnya siap 15 disember ritu tapi sampai sekarang kerja terbengkalai...banyak sangat kisah disebalik ni..kalau nak cerita kat blog ni memang tak akan habis punya...buat tambah sakit hati lagi ada la..kontraktor dah janji nak start balik esok..so, kiter tunggu dan lihat sajalah...dah banyak peluang kitorang bagi..ni last..kalau still mungkir janji jugak..terpaksa la melalui tindakan undang2...

Huh...kiter cerita pasal lain la...buat tambah stress jer kalau cerita pasal rumah ni...

Okei, kali ni saya nak cerita sebahagian persiapan perkahwinan kitorang...minggu ni ada festival perkahwinan kat SACC, Shah Alam..dari 28-30 disember..plan asalnya nak pergi semalam..tapi sebab Mr AA kena tolong adik dia angkat barang nak pindah rumah pulak...so, terpaksa postponed ke hari ini...

Pagi2 lagi, Mr AA dah jemput saya dengan adik saya kat rumah...kitorang breakfast dulu kat Syed Bistro...and then kena teman dia beli barang2 untuk dia niaga malam ni...lepas dah siap2 semua barang niaga tu, kena hantar barang2 basah ke rumah dia..yer la...xkan nak biarkan dalam kereta pulak...nanti busuk pulak barang2 basah tu..lepas dah siap2 kemas barang2 niaga...kitorang terus ke bandar puteri dulu ada urusan keluar masuk duit kan...kat situ..semua bank yang kitorang nak g ada kat 1 tempat...so, senang skit la urusan we olls...

Lepas dah siap semua urusan2 tu, we olls terus ke SACC...kat sini, kitorang just nak booking untuk kad kahwin jer...sebab pakej katering and pelamin semua dah ada...photographer pon dah ada..jalan punya jalan...sampai kitorang pon dah pening dengan pakej-pakej kad kahwin ni...ada yang murah tapi barang yang kitorang tak nak dalam pakej tu...so, lepas kitorang amik diorang punya harga, we olls sit down kat 1 corner and diskusi dengan Mr AA...yang mana pakej yang tak menarik, kiter slash down untuk kurangkan choices..sampai la we olls dapat narrow down sampai 2 jenis vendor...

We olls pergi kat 1 on the vendor yang kiter dah narrow down tadi...dapat la diskus dengan bos dia...dari pakej yang tertera tu, kitorang dapat lagi banyak tambahan item tapi still dengan harga yang sama..wow...saya and Mr AA terus setuju dan letak deposit rm50...

Untuk kad kahwin, bunting, tq tag, road sign dan vbox semua dah settle...next project, kitorang nak hunting for videographer pulak untuk majlis akad nikah we olls...untuk bersanding tak rungsing sebab dah masuk dalam pakej perkahwinan yang kitorang amik..next week plan nak ke festival pengantin di Setia Alam City Mall pulak...

Lepas dah bersesak-sesak dan berpening-pening (ececeh...ada ker kata ganda cantu erk...??hehehe) kat SACC, kitorang ke KAS Butik pulak untuk hantar kain Mr AA...untuk baju akad nikah Mr AA, saya pilih design baju melayu moden..ala, yang tak ada pesak tu macam baju melayu biasa tu...ala..nak tunjuk gambar pon tak ada yang boleh gambarkan...better pergi tanya kedai yang korang biasa tempah jahit la...hihihi..

Saya punya baju yang dah tempah awal sebelum ni sepatutnya siap 15 januari ni...bila tanya pasal baju ni, pekerja kat KAS butik ni bagitahu baju saya dah siap...wahhh...apa lagi...time for fitting...baju tu just nice...tak ketat..purposely memang tak nak fit sangat dengan body...yer la..baju ni untuk akad nikah...kan nak kena duduk bagai...lagipun baju ni untuk raya jugak..takot la lepas kahwin nanti tambah berat badan...almaklumlah bahagia...hahahaa....

Tapi veil tak siap lagi...akak tu ada tanya nak amik baju terus ker...mula2 tu saya cakap okei jer...tapi Mr AA tak bagi amik lagi...alasannya, rumah saya kan masih dalam proses renovation...so, dia takot la nanti ada apa2 jadi kat baju tu...lagipon saya dah tak ada wardrobe dalam bilik...buat build in wardrobe...so, wardrobe lama, saya bg mr AA...skang pon baju bergantungan merata2...ada yang dalam bakul..tak lipat pun...hahaha...

Ada betul nye alasan Mr AA ni...so, we olls decide nak amik sekali dengan baju melayu dan veil...di jangka siap 1 feb ni...wow...tak sabarnye...lepas amik baju nanti plannyer nak hantar for beading...nak buat sendiri...tapi almaklumlah masa memang tak ada...dan tangan ni bukan nyer berseni2 dengan manik bagai ni...hehehe...

Semua dah settle...time untuk mengisi perut....kitorang pon menuju la ke kedai nasi ayam pak mal kat seksyen 11 tu...mengisi perut yang dah menyanyi2 ni...lepas tu dah tak ada lencongan lagi dah...Mr AA terus hantar we olls balik ke rumah...hahaha...sangat penat.. ni pon sambil menaip sambil menguap..huhu...jangan la uolls yang baca ni pon menguap sama....hehe....

Wednesday, December 19, 2012

HIV Test

Woooooo...takotnye nak buat HIV test...saya ni memang anti ngan jarum...tak kira la jarum tu kecik ker..halus ke...apatah lagi kalo jarum tu besar...memang ngeri la...tapi macam excited nak buat HIV test ni....gatal nak kahwin kan...hahaha.....
 
Sebenarnya bukan buat dekat klinik kesihatan pun...my sis kan student nurse dan dia baru jer habis praktikal kat klinik kesihatan batu 14 puchong...so, dia ada la bawak balik HIV kit tu...kitorang pon try la...sebenarnye takot tapi nervous nak tahu...hehehe...result dia of course la negative kan...kalau positive...i dah meratap merayu dah...huhuhu...


 
 

Sunday, December 16, 2012

Jalan2 Habiskan Masa

Hye uolls out there...Ari ni tersangat la bosan...kat umah ni cuma tinggal kitorang bertiga jer (me, my sis n my brother)...yang lain2 sume holiday pegi langkawi dengan ayahsu and my grandparents...Mula2 tu bos saya ajak pegi Putrajaya Marriott Hotel sebab ada designer's handbag sales...Tapi ntah macam mana ada sikit salah faham...dia ingat saya tak nak pegi...and saya pulak ingat dia tak nak pegi...hahaha...so, end up saya dah ajak my mr fiance keluar jalan..after that baru tau yang bos saya nak pegi sale tu....huhuhu...sori bos...
 
Lagipon, handbag untuk hantaran, saya dah bli pon...so, not so that excited nak pegi sebab pikir daripada habiskan duit dekat handbag lagi, baik saya bli barang2 hantaran yang lain...ye doppp.... 

 
 
At last, after lunch, saya with mr fiance ngan my sis pegi sunway piramid...window shopping sambil servay jam tangan and kasut for my hantaran...kasut langsung tak ada yang berkenan di hati..actually kitorang dah start beli barang2 hantaran lama dah...kitorang beli 1 bulan 1 barang...so, tak ada lah rasa sangat duit tu mengalir macam air terjun..haha..dan sebab tu juga banyak barang2 yang kitorang dah ada..juz tinggal a few things yang kitorang memang plan nak beli a few months before our wedding date...
 
Tapi bulan ni memang terasa sangat duit tu kurang dalam akaun...hehehe....last 2 weeks, kitorang dah hantar baju untuk akad nikah..kitorang dh abiskan adalah dalam 1k untuk kain for me and him termasuk upah jahit untuk kedua-dua baju...mahal juga yer...kain tu yang sebenarnye mahal...dalam previous entry ada saya bagitahu kain apa yang kitorang beli...
 
Hurmmm, kasut tak ada yang berkenan...mr fiance baru jer beli kasut untuk hantaran last week kat e-curve..kat sana Puma ada wat sale...so, murah gak la dapat compare kat shopping mall lain..ada 30% off..Kitorang plan nak g ronda2 kat tempat lain pulak next week...
 
And then kitorang masuk keluar kedai jam tangan pulak...budget pon tak ada la mahal sangat...saya jenis yang tak kisah pasal brand macam fossil ker...bonia ker...guess...omega etc2...kalo barang branded sekalipon tapi design tak berkenan di hati..i will not buy it..
 
Servay punya servay..dari 1 kedai ke 1 kedai...abis 1 piramid tu kitorang pusing...at last masuk 1 kedai jam tu...dulu pon pernah bli jam kat kedai ni for my birthday...tak sangka lak uncle tu ingat lagi..hehehe...saya sangat suka dengan layanan kedai ni...very friendly...bila saya cakap nak servay jam tangan untuk hantaran, terus uncle tu tunjukkan a few sample jam tangan...last2 berkenan kat 1 jam tangan ni...dia punya tali made from seramik putih...sangat cantik bagi saya...lain dari yang lain..my sis pon cakap cantik..brand tu saya xpasti la famous ke tak kat sini tapi germany punya brand...harga not bad...siap dapat spesial discount lagi sebab dah jadi macam regular customer uncle ni...hehehe..
 
Ada lagi 1 jam tangan yang saya sangat berkenan tapi design tu macam biasa sangat...juz kat dalam tu ada color2 and glitter2 or macam diamond kecik camtu la...my sis and my mr fiance cakap, design macam tu dah common...so, diorang dua tu suggest i beli yang the other one tu...lagi pon memang kitrorang dua plan nak jam tangan white color...hehehe...so, melayang lagi duit kat situ....

 
On our way back nak pegi parking, ternampak la fear factor celebrity kat luar piramid ni..kat area JCo tu...apa lagi kitorang singgah la...siap ada audition untuk cari pelakon rasanya..macam2 ragam diorang...kelakar pon ada...Dazrin is on the guest artist yang jadi judge hari tu...ada gak la a few artists kat situ..dalam setengah jam kitorang stay kat situ...dalam kul 5 lebih tu, kitorang dah kena balik sebab my mr fiance nak kena keluar berniaga lagi pada waktu malam...hehe..

 
On
 

 

Saturday, December 15, 2012

Baju Akad Nikah

Salam to all, hari tu on saturday, sy and my mr fiance with my adek aka baby ke Jakel Shah Alam tuk servay kain for baju akad nikah.. afew weeks before that, sy n mr fiance dah servay a few places kat KL...harga2 kain tu reasonable la but tak terpikir pon nak bli lagi time tu...just servay...
 
Tapi masa kat Jakel tu...ada 1 girl ni entertain kitorang...sgt helpful..sy just cakap, my theme tuk akad nikah will be peach color...so,  dia padankan a few kain lace and lining...sori, sekeping gambar pon x captured ritu...speechless kot bila saya jumpa apa yang saya nak...saya bli kain chiffon lace with lining satin....peach color...sangat cantik kain tu...memang harga lace chiffon agak mahal...dan kitorang dapat free kain for baju melayu skali...after tawar menawar, we got samping for free..hehehe...and extra chiffon lace bout half meter for veil...ok la tu kn..


Kain ni untuk baju melayu...
 
Yang saya punya terus antar kat Kas Taylor tuk jahit...dalam bulan 1 ni dah boleh amik...and then nak hantar for beading lagi...hehehe...for baju melayu ni pon kitorang hantar kat situ jugak tp lom hantar lagi...kain tu saya buat balik dulu and there's reason behind that...hehe...nothing much actually...
 
Ok..saya stop kat sini dulu...ada benda nak buat...
 

Monday, December 10, 2012

Rindu....

Salam...ya Allah rindunyer nak menulis lg dlm blog ni...dh lama sgt tinggalkan blog kesayangan hamba ni...xtau la kenapa tiba2 perasaan nak menconteng dlm blig hilang macam tu jer...

Skang ni terpikir balik nak aktif macam dulu2...semuanye sbb blogwalking and hunting untuk my preparation for solemnization, reception and bertandang
..in shaa Allah, kalo xder aral...me n my mr fiance (mr aa) akan disatukan hujung bulan 5 next year...can't wait for the date to come...hehe..

Bila blogwalking ni...mcm2 citer n panduan sy dpt all B2B ni..so, sy pon mcm excited gak la nak share  kn serba sedikit preparation kitorg ni..hehe...

My reception xnak bt kat umah sbb ibu xnak sepahkan umah dia...ibu ckp after majlis nnt kompem xkan ada org nak tlg kemas umah...i did offer myself tp ibu ckp xde maknanye pengantin baru ni nk tolong...kompem melekat jer ng laki....hahahaha..mcm tau2 jer kan...yer la...she said...dia pon pernah muda gak dulu...ahakkkssss..so end up..kita booking dewan jer...

After dh ttpkan tarikh..sy pon mulakan tuk hunting dewan2 ni...tp xsmpt nak hunting dewan2 yg lain trus terpikir dewan mpsj puchong indah jer...1 sbb dkt dengan rumah..n another thing..kitorang akad nikah masjid terapung puchong...so..dewan tu dah memang dekat sangat dengan masjid tu and umah famili saya n rumah tunang saya...sewa pon x mahal..around 1.5k with deposit..bila saya call orang yang berkenaan tu..dia cakap booking untuk tahun 2013 hanya buka on 1st november...aishh...nak booking pon kena tggu time bukak pulak...

Pagi2 lg 1st nov tu..saya terus pergi ke dewan tu untuk booking...n to my dissappointnent...tarikh yang saya nak tu dah ada orang booking...hukhukhuk...sedey..maka..bermula lah sesi telefon menelefon my mr fiance,my daddy n also my photoghrapher (sbb dah booking awal sebelum tu lagi)..sebab akan berlaku perubahan tarikh or mungkin tempat..selepas perbincangan yang memakan masa dalam 10 min jer...maka keputusannya majlis sy di awalkan seminggu dr tarikh yg dh dipersetujui...alhamdullilah...

Sunday, June 6, 2010

Balik Kampung

Last week, masa wesak hari tu, sy bawa kawan2 g jalan2 kat Kuala Besut & Kota Bharu...syiok gak la tgk diorg ni shopping...
Diorg stay kat umah kasma kat Kuala Besut....
Lagipun umah nenek sy dah ramai sgt dah org...sian lak kat tokwan lau nk layan tetamu ramai2...biasa la org tua...hehehe...k la, just want to upload a few pics...








Sunday, May 23, 2010

Welcome Back!!!!

Hahaha...lau tgk tajuk cam nak tujukan pd seseorang jer...padahal nk tujukan pd diri sendiri...Welcome Back Fatin to blogging world...hahaha...lama sgt dah rasernyer berehat dr dunia blog ni....Lepas 'kisah itu', trus xder mood nk buat apa pun...kdg2 smp memaksa diri tuk buat something hatta yg pernah menjadi minat sy suatu ketika dulu....dulu, apa pun citer pasti akan di update dlm blog...tp sejak kebelakangan ni (rasenyer ada laa lam 5-6 bulan dah koot)....mood tu ilang...xtau katner...dah diusahakan nak mencari tapi still x jumpa gak...payah btul....tp alhamdulillah, rasenyer sy dah ok jika nak dibandingkan a few months before...lagipun, mmg sengaja sy bzkan diri dgn kejer d ofis tu....kuar awal pg, blk lewat mlm...blk2 umah, cukup2 waktu tuk mandi, bukak fesbuk jap tuk tgk social city la, cafe world la, tgk apa cerita2 terbaru kawan2 n tgk tv jap sambil rehatkan badan pastu trus tdo...masa tu rasa la best sbb xyah sesakkan otak nak pikir benda2 yg malas dah nak pikir tu...tapi lama2 raser cam xder life lak....so, apa yg sbnrnyer sy kena buat????hmmm, xtau la....

Lebih2 lg sy tiba2 dah jd anak tunggal lak kat dlm umah ni....adik2 sume dah g blajar jauh2....so, tinggal la sy sorang ngan ibu n ayah...lau ada adik2 leh gak ajak gaduh...hahaha....bukan gaduh yg smpai bertumbuk ke apa ke...jgn pk yg bukan2 erk...gaduh2 manja ng adik beradik...biasala tuh....ktrg ni mmg lau x cari gaduh sesama sendiri mmg x sah....tp tu la yg best sbnrnyer...bila diorg sume xder, rasa rindu lak....especially si kecik tu yg skang ni duk jauh kat kelantan ng tokwan...ibu n ayah lak, bila dah tinggal sy sorg jer kat  dlm umah ni, cam honeymoon lak...hehehe...ye la sy kan dah besar, dah boleh kawen pun (kata ibu...aik, cam suh syg kawen cepat jer...)....xkan la nak berkepit ng diorg 24 jam....hahaha...so, diorg cam honeymoon blk cam muda2 dulu masa bru kawen...

Eh...eh..pe la yg sy mengarut ni..k la, cukup la dulu smp cni..buat member2 blogger, lama sgt dah xjenguk blog2 krg....yg mana slalu singgah or ter'stop by' kat cni, jemput la dtg....insyaallah, lau ada kelapangan akan sy jenguk blog2 krg...hopefully i'm totally back...ahaksss

From yesterday, we learned for today, and today we prepared for tomorrow

Because yesterday has already passed, and today surely doesn’t promise a successful day

And tomorrow will decide our future if we are prepared today!!!

Every roses has its thorn!

So remember, nobody is PERFECT…!!!

Loading...