..::It's Me::..

Followers

Sunday, May 23, 2010

Welcome Back!!!!

Hahaha...lau tgk tajuk cam nak tujukan pd seseorang jer...padahal nk tujukan pd diri sendiri...Welcome Back Fatin to blogging world...hahaha...lama sgt dah rasernyer berehat dr dunia blog ni....Lepas 'kisah itu', trus xder mood nk buat apa pun...kdg2 smp memaksa diri tuk buat something hatta yg pernah menjadi minat sy suatu ketika dulu....dulu, apa pun citer pasti akan di update dlm blog...tp sejak kebelakangan ni (rasenyer ada laa lam 5-6 bulan dah koot)....mood tu ilang...xtau katner...dah diusahakan nak mencari tapi still x jumpa gak...payah btul....tp alhamdulillah, rasenyer sy dah ok jika nak dibandingkan a few months before...lagipun, mmg sengaja sy bzkan diri dgn kejer d ofis tu....kuar awal pg, blk lewat mlm...blk2 umah, cukup2 waktu tuk mandi, bukak fesbuk jap tuk tgk social city la, cafe world la, tgk apa cerita2 terbaru kawan2 n tgk tv jap sambil rehatkan badan pastu trus tdo...masa tu rasa la best sbb xyah sesakkan otak nak pikir benda2 yg malas dah nak pikir tu...tapi lama2 raser cam xder life lak....so, apa yg sbnrnyer sy kena buat????hmmm, xtau la....

Lebih2 lg sy tiba2 dah jd anak tunggal lak kat dlm umah ni....adik2 sume dah g blajar jauh2....so, tinggal la sy sorang ngan ibu n ayah...lau ada adik2 leh gak ajak gaduh...hahaha....bukan gaduh yg smpai bertumbuk ke apa ke...jgn pk yg bukan2 erk...gaduh2 manja ng adik beradik...biasala tuh....ktrg ni mmg lau x cari gaduh sesama sendiri mmg x sah....tp tu la yg best sbnrnyer...bila diorg sume xder, rasa rindu lak....especially si kecik tu yg skang ni duk jauh kat kelantan ng tokwan...ibu n ayah lak, bila dah tinggal sy sorg jer kat  dlm umah ni, cam honeymoon lak...hehehe...ye la sy kan dah besar, dah boleh kawen pun (kata ibu...aik, cam suh syg kawen cepat jer...)....xkan la nak berkepit ng diorg 24 jam....hahaha...so, diorg cam honeymoon blk cam muda2 dulu masa bru kawen...

Eh...eh..pe la yg sy mengarut ni..k la, cukup la dulu smp cni..buat member2 blogger, lama sgt dah xjenguk blog2 krg....yg mana slalu singgah or ter'stop by' kat cni, jemput la dtg....insyaallah, lau ada kelapangan akan sy jenguk blog2 krg...hopefully i'm totally back...ahaksss

From yesterday, we learned for today, and today we prepared for tomorrow

Because yesterday has already passed, and today surely doesn’t promise a successful day

And tomorrow will decide our future if we are prepared today!!!

Every roses has its thorn!

So remember, nobody is PERFECT…!!!