..::It's Me::..

Followers

Wednesday, December 19, 2012

HIV Test

Woooooo...takotnye nak buat HIV test...saya ni memang anti ngan jarum...tak kira la jarum tu kecik ker..halus ke...apatah lagi kalo jarum tu besar...memang ngeri la...tapi macam excited nak buat HIV test ni....gatal nak kahwin kan...hahaha.....
 
Sebenarnya bukan buat dekat klinik kesihatan pun...my sis kan student nurse dan dia baru jer habis praktikal kat klinik kesihatan batu 14 puchong...so, dia ada la bawak balik HIV kit tu...kitorang pon try la...sebenarnye takot tapi nervous nak tahu...hehehe...result dia of course la negative kan...kalau positive...i dah meratap merayu dah...huhuhu...


 
 

No comments:

From yesterday, we learned for today, and today we prepared for tomorrow

Because yesterday has already passed, and today surely doesn’t promise a successful day

And tomorrow will decide our future if we are prepared today!!!

Every roses has its thorn!

So remember, nobody is PERFECT…!!!