..::It's Me::..

Followers

Wednesday, March 11, 2009

~Hantu~

semalam kat ofis...
'mr bf' citer ader budak kena kacau..
ntah la btul or x...
maser tu ktrg ramai2 wat ot...
tp sy dh blk awal2 lg lam kul 9 pm...
ader a few lg yg tinggal n khusyuk wat keje...
incl mr bf...

tau2 je la...lau dh mlm...
mesti la sunyi kan...
ader this boy...nik nama dier...
partition dier kat ujung skali berhampiran ngan toilet...
maser tgh khusyuk wat keje tu...
tiba2 nik tu terdgr cam ader benda jatuh...
so, dia berpaling ke blkg n nmpk lampu girl's toilet terbukak...
terus arr dier jerit...
yg len2 pun terkejut arr...
n bila dier citer, yg girls ni pun terjerit2 takut...
ntah betul ntah tidak...
mgkn lampu tu mmg x tutup koot...
my mr bf tanya...
tp tu la, nik beria2 kata yg he confirm mmg
lampu tu tutup before dat..

susah nk caya sbb sy x kena sendiri...
tp mmg ader benda yg duk kat ofis ktrg tu...
dulu, maser benda ni smkn menjd2...
ader la ustz tu dipggl tuk tgkkan..
n mmg ustz tu kata benda tu ader...
dia kata, mgkn ktrg dh kacau laluan dia...
sbb maser tu ofis ktrg wat renovation kat bangunan sblh...
nk besarkan ofis...
ish...tkt btul maser tu...hehehe
tp lps tu, kejadian kacau2 ni dh reda...
ader gak la yg kejer shift mlm tu kena kacau...
tp xseteruk dulu la...

No comments:

From yesterday, we learned for today, and today we prepared for tomorrow

Because yesterday has already passed, and today surely doesn’t promise a successful day

And tomorrow will decide our future if we are prepared today!!!

Every roses has its thorn!

So remember, nobody is PERFECT…!!!