..::It's Me::..

Followers

Tuesday, October 27, 2009

...????.....

Wah....sejak 2 menjak ni, sy leh jadi gler jap...
Ngan kejer nyer bertimbun2 cam apa ntah...
Ngan invoice2 yg dh dibuat direturn balik kat sy...
Maksudnyer tu kena reject ngan bos la....hahaha...
Ntah apa2 ntah...

Semalam ada budak baru masuk unit sy...
Gantikan tempat ofismate yg nk berhenti bulan 11 ni...
Sebahagian kejer2 sy akan di ambil alih oleh budak baru ni...
& sy kena amik alih kejer2 Kak Lin yg nk berhenti ni...
Ish...ish...bertambah lagi la kejer2 ku...hikhikhik..
Dah nasib badan....
Kemalasan dah di tahap maksimum...Impak maksima...hahaha

Dah la ibu ari ni kena g kursus sampai ari khamis...
Lepas tu lak ayah dijadualkan kena admit
tuk surgery kat tangan kanan dia ari khamis gak...
Tapi condition ayah x teruk sgt...
Alhamdulillah, xder la risau sgt...
Juz xtau camner nk bahagikan masa dah...
ngan kejer berlambak kat ofis...
ngan kejer kat umah lagi..
ngan tahap kemalasan yg melampau2 ni...
uishhhh....
Camner gayanyer ni????

5 comments:

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak karamu

Arief Rachman Heriansyah said...

Assalamualaikum....

Salam kenal yaaa,saya dari blogger Indonesia ^_^

NiQue said...

~PakKaramu~

salah ziarah...
thanks sbb sudi singgah di blog saya

NiQue said...

~Arief~

salam perkenalan.... :-)

Dak Wan said...

Kawen jewr kan senang :)Heheh...

From yesterday, we learned for today, and today we prepared for tomorrow

Because yesterday has already passed, and today surely doesn’t promise a successful day

And tomorrow will decide our future if we are prepared today!!!

Every roses has its thorn!

So remember, nobody is PERFECT…!!!