..::It's Me::..

Followers

Friday, January 1, 2010

New Year's Eve

Malam new year, sy, ibu, ayah & aisyah went to gombak, umah mak ngah...plan sebenar nak g amik karipap...alang2 tu sambut new year trus kat sana...lagipun, ada 1 area kat taman permata, gombak tu leh tgk bunga api kat sekitar kawasan KL including KLCC...kat atas bukit tu mmg nampak pemandangan sekitar KL...







 Ngan adik aisyah...pehal lak mataku pejam ni..silau flash camera hp..huhuhu



 Ngan ibu & ayah



Kitorang sampai umah mak ngah pun lam kul 10 lebey dah...so, lepak2 dulu kat umah dia....10 min sblm kul 12 tu, ktrg trus g kat area bukit tu...seyesly, ramai gler orang...yg bestnyer kitorang dpt tgk lebey dari10 pertunjukan bunga api kat sekitar area KL dr atas bukit tu..syiokk gler..







Tak nampak sgt bila dalam camera hp ni...huhuhu


Lepas tu, kitrg singgah pasar malam kat area tu before heading back to Subang Jaya...on d way nk balik tu, jalam jam gler kat jalan kuching...trus patah balik g kot damansara....nasib baik kat situ x jam...sampai umah pun kat kul 2 pagi...dahsyat btul bawak family g jln sampaikan ibu dah x larat nak bukatmata dah...hehehe....

No comments:

From yesterday, we learned for today, and today we prepared for tomorrow

Because yesterday has already passed, and today surely doesn’t promise a successful day

And tomorrow will decide our future if we are prepared today!!!

Every roses has its thorn!

So remember, nobody is PERFECT…!!!