..::It's Me::..

Followers

Monday, September 7, 2009

LoVe StOrY iN hArVaRd

Masa kemas2 bilik minggu lps...jumpa vcd citer korea yg dh lama gler x tgk...best betul citer tu...maser 1st tgk citer ni mase tu kat UMS lg...masa zaman belajar dulu...ktrg mmg gler kat cter2 korea ni..

Antara yg paling sy suka "Love Story in Harvard" ...citer dia mmg best...dulu ader copy citer ni dr kawan tp sbb maser tu kan student, so budget ciput...jd ktrg kecikkan file spy byk episod leh masuk lam 1 cd...leh tgk kat laptop...

tp skang dh xle nk tgk kat tv lak sbb file x support...so, nk x nk...sy smpt arrr rembat vcd original kat speedy..ye la...skang kan dh kejer, so leh provide duit tuk bli citer2 korea nih...hehehe...


Ni summary citer ni bg yg x nah tgk ag...bli ar...x rugi tau...

Cerita ini mengisahkan pelajar cemerlang kursus perundangan, Kim Hyun Woo (watak oleh Kim Rae-Won) melanjutkan pelajaran di Universiti Harvard serta bercita-cita menjadi wakil peguam Negara Korea suatu hari nnt...Dia bertemu dgn Lee Soo in (watak oleh Kim Tae-Hee) pd hari pertamanye di Boston, Amerika. Sejak hari tersebut, jodoh medreka tidak dapat diputuskan lagi.. Hyun Woo menyangka bahawa Soo In adalah seorang pelacur. Di Universiti pula, Profesor Keynes sengaja menyusahkan Hyun Woo. Hyun Woo juga berkenalan dengan seorang pelajar Korea, Hong Jung Min (watak oleh Lee Jung-Jin) dan persaingan di antara mereka berdua mula semenjak itu... Dalam majlis orientasi, Hyun Woo bertemu semula dengan Soo In lagi...Apakah yg bakal berlaku dgn mereka berdua...???

Cepat2 ar cari citer ni...sy mmg banyak koleksi citer2 korea ni...peminat setia la katakan...hehehe...

Skang ni lak tgk duk pk nk beli ker tidak cd drama bersiri citer cina yg sgt lah best..citer tu dulu slalu main kat slot TV3 kul 6 ptg dulu2...ingat lagi maser tu masih blajar kat sek men...duk kat asrama...siap sanggup duk tunggu kat dewan tv sbb nk tgk citer ni...xyah ckp arr, bape kali nama naik kat warden sbb degil sgt...hehehe...waktu2 camtu kan dh kena get ready nk solat maghrib berjemaah kat masjid sek...nama citer tu The Legend of Condor Hero...ala, citer cam fantasi2 gitu.... citer pasal anak murid, Yang Guo yg jatuh cinta ng guru dia sendiri (x ingat pe nama guru martial arts dia)...lau ikut tradisi diorg lam citer tu...anak murid xleh jatuh cinta ng guru sndiri...mmg best sgt citer dia...

Vcd ni dh lama kuar kat pasaran tp xnh berpeluang nk beli...bila ader duit, citer tu lak xder kat speedy tuh....or bila jmp vcd tu, duit lak xder maser tuh...belum ader rezeki lg koot...lg pun, bila dh kejer ni, bz sgt...xder maser nk tgk citer2 bersiri nih...lg pun, xder kepentingan pun cuma tuk kepuasan diri sendiri...duit tu simpan jer la..mana tau nk guna tuk kecemasan...kan..hehehe

No comments:

From yesterday, we learned for today, and today we prepared for tomorrow

Because yesterday has already passed, and today surely doesn’t promise a successful day

And tomorrow will decide our future if we are prepared today!!!

Every roses has its thorn!

So remember, nobody is PERFECT…!!!