..::It's Me::..

Followers

Wednesday, September 16, 2009

Tahun Ke-3

Pagi ni lepas sahur n solat subuh...
sajer jer nk singgah n baca blog bloggers yang lain...
Singgah kat blog Rojak Story, bila baca pasal pembabitan dia dlm dunia blog ni...
Teringat lak kisah sy masa mula2 membabitkan diri dalam dunia blog ni...
Masa tu memang xtau apa pun pasal blog....
Adik la yg mula2 suh wat blog ni...
Asalnyer sy ader blog sendiri dlm frenster...
Tp lau dah malas tu malas gak...hehehe...
Tp masa tu rasa blog kat frenster tu x friendly sgt...
so, bila berpindah ke blogspot ni, rasa ok lak...
Saya mula start guna Blogpot iaitu tarikh entri pertama saya adlh pd 17 August 2007
Sy ni bukan la celik IT sgt...mana la reti nk ubah template....
nk ubah kod html ke apa kejadah....sume tu...
Ikut2 org jer...
Skang ni boleh la skit2...hehehehe...
ish...ish..ish...pejam celik...
pejam celik...
Rupe2nyer, blog sy ni baru masuk tahun ketiga....
Esok umor blog saya genap 2 tahun 1 bulan....hehehe
Tak sangka sangat...Dah la terlepas sambut anniversary yg ke-2...
Alahai......
Banyak gak la kisah suka duka saya yg pernah sy coretkan dulu...
Dan skang baru sy sedar, banyak gak kegunaan blog ni...
Selain drpd untuk berkongsi citer mengenai kehidupan harian...
kiter gak boleh menyampaikan info2 berguna kpd bloggers yg lain...
Banyak sgt kebaikannyer....kan...kan...kan...???
Saper yg setuju???
Cuma biasala, kesibukkan membataskan segalanyer...
Sy ni mmg kaki tido...
Jadi bila dah penat tu, jgn harap la nk layan benda lain kecuali tdo...hehehe
Walaupun kadang2 mengodam blog sy sendiri ni kdg2 wat sy lupa segalanyer...
Dan kdg2 leh menghilangkan penat  dan ketensionan sy...
Tp sy lebih memilih tuk tdo...apa la sy ni kan...hikhikhik...

Kla, apa la yg sy melalut ni....nk g bersiap tuk g kerja lak...
Arggghhhhh...Dah xder mood nk kejer dah...Tulunssss.....
 

2 comments:

ChekguSekolah said...

u bukak blog nie 3 hari awal dr my blog...hehehe...

SELAMAT HARI RAYA

NiQue said...

eh...anniversary blog kter dekat2 la kan...hikhikhik

From yesterday, we learned for today, and today we prepared for tomorrow

Because yesterday has already passed, and today surely doesn’t promise a successful day

And tomorrow will decide our future if we are prepared today!!!

Every roses has its thorn!

So remember, nobody is PERFECT…!!!